...&%$//.

Så sitter jeg her igjen, ah.. prokrastinasjon, gode, lojale venn, som alltid er der for meg. Gud, hvor vi har funnet på mye merkelig oppigjennom årene, eller hva?! hehe. Du er den beste i verden til å holde på hemmeligheter, og jeg kan med hånden på hjertet si, at du.. ja, jøss, du er nok min aller mest lojale venn. Om jeg våkner 4 om morgenen, ja.. da er du der da også, og får meg til å finne på noe gøy, istedet for å sove. Hva skulle jeg gjort uten deg? Lekser? Vaske klær? I dette tilfellet: rydde rommet?! HAH! Det ville vert lame. Nei, du er god. Tenkte jeg bare skulle få sagt det her og nå, slik at du skjønner hvor verdsatt du er! hrmph.

Vel, planen var å rydde rommet. Kom så langt som å legge alle (nesten) klærne opp i senga, men så snart jeg hadde rydda tom stolen, så måtte jeg jo sette meg ned, og tilfeldigvis var datan åpen på pulten, og vips, så satt jeg her. Heh, whops. Kjenner jeg meg selv rett, havner klærne på gulvet igjen, så snart nettet stikker, og jeg føler for å sove. 

Jeg er tilbake på skolen nå, da. Kom i går. Eller.. nei, ja, det var i går. Og jeg er så trøtt!!!! UH! Sov igjennom hele flyturen, våkna ikke før vi landa (hvilket er vittig ettersom jeg har flyskrekk) sov på bussen (fremste sete, WOHO! La alle se Fridas sovetryne, jaaa<33) sov så snart jeg kom på skolen, og på kvelden, og om natta, og i 15 min mellom timene i dag, og så etter skolen, og fremdeles er jeg trøtt. FREMDELES!!!

  *insert dramatic voice here*

....WHEN WILL THIS END?! D':

 

Neida, det funker. 

Jeg har fått kortet mitt da! Så nå kan jeg handle på nett! PARTY HARD LIKE A MOFO!... or BAMF! Og det første jeg skaffa meg var ViaPlay. Woop. Next month: Netflix. Så får vi se hvem vinneren blir. Mm-hmM! 

 

Hvorfor gjør jeg dette... angrer allerede på at jeg starta å blogge. Ahh.. at det er mulig å skrive så uinteressante og usammenhengende innlegg som det jeg gjør er utrolig. 

blablablaPÅSKEFERIEblablablaMAMMAblablalblaINGRUNblablablaASBJØRGblablablaFAMILIE

blablablaKOSELIGblablablaSAVNERblablaGODTERIblablablaSTRIKKELUEblabalblaAPPELSINER

blablablaVENNERblablablaTVblablablaSPILLE KORTblablabla

Og da var oppsumeringen ferdig. Men er JEG ferdig?!?!

MWAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHA... ja.

Hadet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier til meg, det de sier til alle andre også at vi kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. (Dessuten er det ikke rom for 7 milliarder presidenter/konger/qqqq) For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame? Jeg, tror nok det.