Uhm, så hvordan er Oslo so far?

Så.. skal vi se.. våkna tidlig, sånn rundt.. eh.. 9-10 tiden? Etter å ha spist litt frukost, og kledd på meg, bestemte jeg meg for at hey! Jeg er i Oslo, might as well enjoy it! Så jeg bestemte meg rett og slett for å sette mine bein utenfor leilighetens mange vegger. Det var temmelig overskyet kan man si, og gatene er- og var fulle av is, og flaue rester med snø. Jeg gikk bort til en benk i sofienbergsparken for å slappe litt av i den varme kulden og tenke litt over hvor godt det var å stå opp tidlig (tidlig for meg, vel og merke) Utrolig nok, så er det fremdeles blader på trærne her. Temmelig døde blader, men de henger nå der enda.

Med tanke på at det er både vinter, skole- og arbeidstid så man kan si at det var relativt lite folksomt i parken. Hvilket jeg egentlig syns er helt greit. Men jeg så en far som løpte med sønnen sin i en rød slede etter seg, faren lo som en liten rakker, skikkelig koselig. 

Etter å ha sitti der en liten stund og studert omgivelsene rundt meg, som f.eks å studere det ufattelige fancy toalettet som er plassert i parken, så stakk jeg over på en kafé som jeg så like ved. Husker ikke hva den heter jeg, men bestilte en kaffe. Var en typ "moderne" kafé, men kaffen var god. Selv ville jeg ha foretrukket en dim-lit kafé med gode, dype stoler som man bare kan synke ned i. Typ hjemmekoselig brun/mørk kafé hvor man egentlig bare kan hjemme seg vekk i et mørkt hjørne og studere de andre gjestene.  Etter kaffen, så ringte jeg noen venner, og dro og møtte de på arkaden hvor vi gikk og surra litt rundt. Endte til slutt opp på kino, hvor vi så hans & grete. Dritbra film! Til slutt, etter en flott dag, så dro jeg hjem til leiligheta til Lilly. Så til dere jeg møtte takk.. for... at...

 

Ingenting av det der er sant. 

 

dagen min: Stod opp 11. Ja, jeg gikk ut. Og ja, det var overskyet samt at gatene fremdeles er dekt av is, og litt snø. Dog gikk jeg ikke til parken, og heller ikke på en kafé, selvsagt ringte jeg ingen ettersom mobilen min funker fint lite, ikke var jeg på kino, og møtte ikke noen folk, annet enn dama bak kassa. Gikk meg nesten vill i en gate like i nærheten av her, flaut, satt fast nøkkelen i inngangsdøra slik at jeg måtte gå inn i bygget og be noen av de andre som bor i blokka om hjelp. Kom meg inn i leiligheta. Satt i leiligheta. Tv. Lilly og Anna kom hjem rundt.. 5-6 ish? Middag. Uh.. mere Tv. Og nå har de lagt seg, og jeg ser fremdeles på Tv. 


Selv om jeg ikke har noe imot å bare sitte her og slappe av med data og tv (ettersom det er det jeg dro til Oslo for å gjøre; slappe av)  så liker jeg å forestille meg at jeg gjorde mye spennende og sosialt i dag, for at det skal virke som om jeg har et langt mere interressant liv enn å bare sitte her, å snappe folk altformange bilder av katta i leiligheta. 

 

Jeg lurer på.. altså.. etter at simkortet mitt bestemte seg for å pensjonere seg i går, så har jeg måtta gått bort til relativt mange fremmede å spørre om å få låne mobilen deres. Og etter det, er det som om jeg delvis bare har sprukket en boble. Før, når jeg var yngre enn hva jeg er nå, så ville jeg, istedetfor å gå inn i en blokk å spørre fremmede om hjelp, setti meg ned å grine ellerno. Kanskje ringt Lilly om jeg hadde hatt en mobil. Mens nå er det delvis 0 stress å be folk jeg ikke kjenner om hjelp. 

Det er vel ikke sant det heller. Om ikke lenge kommer jeg vel til å ha like mye noia for å be folk om hjelp. Jeg vet ikke. Tiden vil vise. 
Tiden vil vise alt. AH! Hvor jeg gleder meg til fremtiden.

 

Takk for meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier til meg, det de sier til alle andre også at vi kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. (Dessuten er det ikke rom for 7 milliarder presidenter/konger/qqqq) For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame? Jeg, tror nok det.