But Willy Wonka did it!..

Jeg ser hvartfall ikke på Charlie og Sjokoladefabrikken, lover. 

Okeiokeiokei, big news!! I dag kjøpte jeg meg potetgull! Ohyeah. Du hørte rett. Åpnet den for noen timer siden, og so far... har jeg fått i meg to flak. Tror det var to. Om ikke var det ett. Posen står i allefall ved siden av meg, og bare gaper. 

"But one day... he announced that he was going to close his chocolatefactory forever!..."
"I am closing my chocolatefactory forever!... I'm sorry :(" 

 

Så hva skjer? I dag har jeg.. hmm.. vel! Jeg starta med å våkne 2 min før alarmen skulle ringe. Klokken 9.28 våknet jeg, for å være presis. Kul info? Yeah. I know. Men hvem vet? Kanskje du får bruk for det en dag? Eller kanskje du er så vilt begeistret for meg, at du vil vite alt om meg? Kanskje du har en egen vegg dedikert til mitt hode? Mitt hode på bilder, vel og merke. Om den er for hode-hodet mitt, så er ikke det så kult, jeg foretrekker å ha hodet mitt selv. Tro det eller ei. Men, ja, om du har en hel vegg til min ære, så vit.. at jeg er glad i deg også! Og her har du enda ett bilde av meg, til å henge opp på veggen: 

 

Okei.. hvor var jeg.. hm. Vel, nå har første gutten blitt sugd opp i røret. Og de setter seg i den rosa båten. Det var egentlig alt jeg hadde å si. Åeehh.. jeg som ville si noe kult :( 

 

Etter oppfordring: Jeg er veldig glad i deg! 

 

 

 

 

make a gif
Og siden Astrid er 18, må vi feire med å gå tilbake til 18 måneder, istedet for 18 år. 

 

Trist innlegg.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier til meg, det de sier til alle andre også at vi kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. (Dessuten er det ikke rom for 7 milliarder presidenter/konger/qqqq) For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame? Jeg, tror nok det.