Yo.

Ææ! Snart drar jeg hjem, feirer jul, venter på nyttårsaften, og så kommer 2013. Med mindre vi alle dør den 21. Tommelopp.  

I går.. var jeg.. på SHOPPING ASS!! SÅ SYKT!   Og kort fortalt, så kjøpte jeg 20 meter bobleplast, gaffateip, 500 kopi ark, badeender og sparebøsse. Nå kan dere lure på hva Frida skal ta seg til. Bruk fantasien. Dette kan bli morsomt. Jeg kan virkelig å shoppe. Helt min greie! Awyeah. 

 

Nok om meg. 

 

Tulla, får aldri nok av meg.

 


uferdig.


heller ikke ferdig med.. for jeg mista den. AAaaahhh!! Hvorfor husker jeg aldri å lagre ting. KULT. HEI SE. HUN KAN FLY OG HUN HAR IKKE HODE. STEIKE HVOR RÅTT!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier til meg, det de sier til alle andre også at vi kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. (Dessuten er det ikke rom for 7 milliarder presidenter/konger/qqqq) For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame? Jeg, tror nok det.