Morn.

Okeidokei. Jepsipepsi. Etc. Etc. Skolen... tar livet av meg. Helt siden Høstferien, Ja, høstferien inkludert, så har vi konstant hatt en innlevering hengende over oss, samtidig som prøver har pushet på. Nå f.eks, så har jeg en innlevering i histfil på 2000 ord, som skal leveres til Tirsdag, tror jeg, og jeg har ikke starta. Vi har også en innlevering i Engelsk, må lese en bok, og så skrive om den. Det har jeg heller ikke starta på, og det er til Onsdag. Og så har vi jo prøvemuntlig i sosiologi og sosialantropologi til Torsdag, og som du sikkert kan tippe, har jeg heller ikke starta på den. Så stressnivået mitt, er så høyt, høyere enn eifeltårnet og skyskraperen Burj Khalifa i Dubai plassert oppå Mount Everest kombinert, at jeg snart legger meg ned, og streiker. Selv om det ikke vil hjelpe en tøddel.

Velvel. I dag, Torsdag, så hadde vi egentlig blokkdag i Engelsk, som vil si, at vi har to dobbeltimer på rappen i ett fag. Men siden vi ikke hadde lærer, gjorde vi det vi skulle, og stakk. Dvs. en 20 minutter skole, og så daffe i sofaen med TV og kakao. Jeg burde jobbe med oppgavene, men jeg er altfor opptatt med å tenke på at jeg må på do, og burde dusje. Jaja. Får fortsette å prokrastniere med å skrive dette. Det er bedre. 

Uhm. Ja! Første helga i November stakk jeg til Oslo. Tok meg fri Torsdag og Fredag, og stakk til Oslo. Grunnen til at jeg dro til Oslo var for å komme meg litt vekk fra skolen, og skolearbeid, og stress, og ikke minst å slippe å feire bursdagen min. Men hjalp det? neeh.. for Mandagen den uka, fikk jeg vite at vi skulle ha en innlevering i Norsk, samt en prøve i spansk, og noe mer. Som skulle leveres inn til Mandag, tror jeg det var. Det ville da si, at jeg skulle ha måttet jobbe med det den Mandagen, Tirsdagen og Onsdagen. Men fikk jeg det? Neeh.. siden vi hadde en prøve den Tirsdagen, og Tirsdags ettermiddag måtte jeg jobbe med forberedelser til vi skulle ut på lagsteam på Onsdagen, som så du da sikkert kan se, så fikk jeg ikke jobbet med Norsken på Onsdag heller. Igjen, så ville det si at jeg gikk rundt i Oslo og var dødsstressa for innleveringen i Norsk. Ok. Nå må jeg slutte å snakke om skole her, men altså.. du skjønner, mye skole. 

Torsdag: Jonas kjørte meg til legen, var til legen, som jeg foresten ikke forstod, ettersom hu snakka Dansk. Gikk ned til sentrum, ventet på bussen i 3 kvarter, i regn og snø. Kom til Oslo, og slappet av i leiligheta til Lilly. Natta kom, og folkene i Leiligheta la seg. Jeg derimot.. jeg fant ikke senga jeg skulle sove i. Så istedet for å lete etter den, tok jeg, som the awkward penguin I am, å la meg ned på sofaen, og sov der, med ett teppe over meg, og bestemte meg for å si, isdetet for å innrømme at jeg ikke turte å spørre hvor jeg skulle sove, at jeg hadde vært oppe for lenge, og derfor bare hadde sovnet på sofaen. Smart? ey ey?? høhø. Nei. 

Fredag: Våknet rundt 8 tiden. Stod opp. Oooog... satt i leiligheta til Lilly hele dagen, mens de andre var på jobb, og Anna var på skolen (datra til Lilly) Var en tur på butikken tho, og kjøpte oreois, for så å se på film. Om kvelden kom mamma. Og det var koselig! ehehe.  Anna hadde utrolig lyst til at jeg skulle natte over på rommet hennes, og det ville jo jeg også, så det var utrolig koselig, og søtt!

Lørdag: Våknet rundt 8, da også. Fordi Anna hadde våknet, og holdte på med litt av vert. Sa hun kunne spille på iPaden min, og la meg til å sove igjen. Ble senere vekt av mamma og Anna som sa det var frukost. Morgengretten som jeg var, sier surt "Så tidlig?!" siden jeg da trodde klokken max var halv 9. Det viste seg at den var mere halv 11. Fikk gaver og litt av vært på senga, og ang. det, så må jeg huske å ringe og takke folk! huehue.  Spiste deilig frukost, med rundstykker og sånn, og senere dro Lilly, Anna, Mamma og jeg inn til byn, hvor vi stakk på peppes for å spise. Peppes er jo ikke kjent for å være en av de kjappeste til å komme med maten, så jeg dro med meg Anna opp til arkaden, hvor jeg kjøpte hårfarger. Rosa, Turkis og Kongeblå. Dette kan bli interressant. På Lørdag var det også en konsert i Oslo, August burns red, ellerno, og den var det flere av venna mine som skulle på, så i den sammenhengen møtte jeg på Eiliv, og det var også koselig. Så alt i alt må jeg si, at dagen ble digg. Ikke noe feiring, og bare en rolig dag, avslappet. 

Søndag.. husker ikke noe fra den dagen jeg, annet enn at jeg kom hjem til skolen igjen. 

 

blablabla. 

 

Men sist helg! Så var jeg i Arendal med Malle! :D  Vi var på hytta hennes. Sammen med foreldra hennes og søstra hennes. Jeg elsker seriøst den hytta der, og nesten ingenting er så godt som å henge med den familien der. De er herlige! På Lørdag dro vi inn til Sentrum, og handlet. Jeg må med skam si, at jeg svei av noen tusen kroner på den dagen der. Men halla, det var nesten verdt det! Kjøpte noe lys til å ha på rommet, og en kinesisk lykkekatt (måtte bare ha den katta!) Ja, og så såg vi premieren til den nye James Bond filmen. EPISK! Jaaa!!  oOOooooOOHhh!! 

 

Og det var det. 

 


badgerbadgerbadgerbadgerbadgerbadger mushroooom muushroOOOM badgerbadgerbadgerbadgerbadgerbadger SNAAAKE, IT'S A SNAKE, OOOOUUUUOOOH

yo.


welcome to the family, woop.


 

Hei, Inger! 


bobleplastsløyfe, beste bursdagsgaven, EVER! Takk, Inger! 


Kinesisk lykkekatt! Boooyah.

 

Rommet mitt ble søren meg koselig. 

 


May Linda, er slenders datter.


Håret ditt ser ut som en parykk, dude. 


Malle ba meg så pent på sine knær om å lage en ny facebookheader til hu (for det var ihvertfall ikke jeg som tilba meg det, altså.. nop. Jeg er populær)


I'm gonna kill you.. with this killing joke. It's to die for. yoloyoloyoloyoloyoloswagmandudebroyeah. Døde kattunger. 

"Det var en gang en nordlænning som var ute i kano, men så mista han kanoen. Og da ropte han ut, "KANO!"  "   TOG DU AN? Ikkje.. ok.

neste

"Det var en gang fest i en fruktskål, og plutselig gikk lyset, og da spurte appelsinen eplet, "hvorfor gikk lyset?"     eplet svarte, "Pæra gikk"  " HA!HA!

neste

"To punktumer gikk over en veg, så ble den ene påkjørt, og da sa den andre "KOMMA!!" "  YEAAH!!  

"Det var en gang en dame som hentet posten. Ehm, når hun kom tilbake, sa mannen "eh, hehehehe, hehehe.. HE!... HE!! HAHAHAHA!!! hehehe. *puste*  ehm, det er masse purringer, eller hva?"   Kona, "hvordan viste du det!?"  Mannen sa, "det lukter løk" "  eheheheheehe. 

Her er foresten den nye datan min. 
3 kommentarer

Astrid

15.11.2012 kl.16:07

HAHAHAHAHAHA.... ler med ihjel :D det tok i det minste ikkje 8 mnd denne gongen :P

Kane Enak

15.11.2012 kl.16:08

Nei, ikke 8 c: en, kanskje?

bord-mona

15.11.2012 kl.17:21

Beste Vitsene XD

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?