hahahahahahahaha.

Nå er det ca. 8 måneder på dagen siden jeg har blogget, så da passer det seg vel å legge ut ett nytt innlegg. Egentlig så følte jeg for ett typisk "hva har jeg gjort frem til nå i dag siden jeg våknet" men det funker dårlig, siden dere ikke vil skjønne en shiiit av hva jeg preker om. Greit nok. Siden sist vinter, så har jeg.. vært på skolen, hatt sommerferie, tatt piercing (det var en utrolig teit ting å si, men den er relevant for hva jeg har gjort, siden.. det er jo.. en.. BIG DEAL LISSOM. ok. Hva driver jeg med. Hallooo. Stop! Hammertime...) ja, og elleeeers.. vært i England?  ja.  Nei uff. Jeg husker mere av hva jeg har gjort i det siste. 

For første gang har jeg tatt reisesyketabletter. Ikke fordi jeg var reisesyk, men fordi jeg var kvalm. Og.. DET! var morsomt. Det var forrige fredag, når jeg var på tur hjem til møre og romsdal, så måtte ta buss til Oslo. (ÅåååååÅ! kjedelig innlegg. Flott. Akkurat hva vi trenger i dag, eller hva?)... (vi.. hvem er vi.. jeg? Jeg og meg liker kjedelige innlegg, derfor må vi skrive og lese dem) Jeg sverger på at bussjåføren lo av meg og Edith, som begge hørtest ut som om vi snakket og lo i slowmotion. Det var det villeste. Som en lykkelig snegle. Og det var gøy. Senere den kvelden følte jeg for å våkne (siden det var som å sove. Eller være i en drøm hvor jeg ikke klarer å tenke). Jeg var så sliten, og klarte jo rett og slett ikke å være tilstede i hodet mitt.  Ohwell. 

Dagen etter tok jeg tog opp til sør-trøndelag. Med en gruelig migrene. Helt greit at duden ved siden av meg fikk rykninger når han sov, ettersom det ga meg noe annet å tenke på. Og jaa.. så var jeg i tr.heim da. Så sliten at jeg ikke hadde mere energi enn en 80 år gammel dame med ME. 

Så til de jeg møtte de to dagene der.. som ikke kommer til å lese dette.. men.. jeg skriver det læll, sorry for lavt energinivå. Jeg skal prøve å være litt mindre dau neste gang. ^^

Og blablabla. Søndag var en trist dag. 

Mandag var en fantastisk dag. 

Tirsdag var en flott dag.  Med en utrolig lang natt, og film. 

Onsdag er en digg dag. 

Og Torsdag ligger inn i fremtiden. Hola future and bajbaj past. 

Og jeg har ingen bilder på datan, så det blir ingen bilder denne gangen. 

3 kommentarer

Malle

10.10.2012 kl.20:23

Eg likar.

Astrid

12.10.2012 kl.17:12

Likar inlegget ditt. Veldig deg :P

Men kanskje du burde ha tatt med at du har fått ein ny data?????? :O

Ser deg i framtida :D

Kane Enak

15.11.2012 kl.10:51

Fikk jeg en ny data? O_O åååhåå!! Jeg gjorde kanskje det, ja.

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?