dag 1.

La merke til at dag 1 og 34 har samme tema "noe du er redd for" så jeg endrer den første til "noe jeg var redd for"

 

Dermed blir det TEMA 1: NOE JEG VAR REDD FOR.

Den er egentlig ganske lett. Da jeg bodde i Oslo (altså fra da jeg var fødd til jeg ble 5) var jeg redd for å sove. Hver natt våknet jeg og så ett monster, det kom alltid inn døren til rommet vårt, og gikk bort til fotenden min.. og jeg hørte det jo når monsteret kom, for det kom med tunge steg, dunk, dunk, dunk, dunk. Og mamma lå og sov ved siden av meg og hørte meg ikke når jeg hvisket etter hjelp. 

Den ene natta så hadde jeg glemt å rydde vekk noen lekeklosser etter at jeg var ferdig med å leke med de, og den natten kom monsteret og satte deg seg i fotenden min og lekte med disse klossene. Monsteret sa ting til meg, ekkle ting, skumle ting...

 

Så ja, det var min frykt, min største frykt, når jeg var liten.. å sove, for da visste jeg at monsteret kom. Så jeg var ganske umulig å legge. Hehe.

 
fra filmen Pans labyrint.

 

Kane Oco. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?