TEGNER! ^_^

Jeg merker meg at det er sinsykt mange som får seg tegnebrett for tiden. Vel.. det er nok på tide at jeg fornyer tegnebrettet mitt også, siden det er ca. 11 år. Og begynner å bli litt upresist. Kan liksom ikke gå inn i detaljer.. for jeg ANER IKKE hvor det kommer til å bli en strek. Nemlig. Upresist. 

Og når det er sagt vil jeg også nevne mitt nye IDOL! Insanity prawn boy.
 

Det er den reken der, om du ikke skjønte det. Skaperen er Mr.Weebl

Ja, men mine andre idoler er

 

 

Så da vet du litt om meg. Med det samme jeg er her, kan jeg vel også legge ut noe jeg tegnet nå, på mitt upresise tegnebrett:

(Det er uferdig, men jeg mista pcn i gulvet, så i tilfelle pcn blir ødelagt, hvilket ikke vil sjokkere meg, så legger jeg det ut.)

 

2 kommentarer

Hanna ST

13.07.2011 kl.02:39

syyyykt :O :DD
så flink du er! :) jeg har tegnebrett også, men jeg bruker det nesten aldri. Antar jeg er for gammel, for det er alltid blyanten jeg tyr til ;)

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?