skriv 10 fakta om meg.

1: jeg liker å bli kallt random, det tar jeg som ett komplemang

2: Om det er varmt blir jeg sur

3: Jeg elsker potetstapp, er gal etter sushi og liker ikke rødt kjøtt

4: Munnen min er ikke symetrisk, derfor liker jeg den ikke. Øynene mine skifter farge, og ene øret er spissere enn det andre på tuppen.

5: Jeg mener det finns to typer rot: oversiktlig rot, og u-oversiktlig rot. Oversiktlig rot er bedre enn urotete. Med rot lever man.

6: Jeg er altfor flink til å si rare ting som ikke passer inn.... helt klart.

7: Jeg ler! og jeg ler ofte! og jeg ler av nesten alt. Med mindre det er for teit til å le av. Da ler jeg bare for at personen ikke skal bli flau.

8: Jeg tror elektronikk har følelser så jeg gir dem navn og er snille med dem. F.eks gitaren min ( den er ikke elektronikk da, men.. uansett) når jeg legger meg, så legger jeg gitaren i baggen sin, gir den en bamse og brer den inn i ett teppe så den ikke skal fryse.

9: Jeg føler jeg er flink på skolen, men jeg liker meg ikke.

10: Jeg er lett å snakke med, men jeg har ofte ikke noe å si/ skulle ha sagt/ føler ikke for å si noe. Så om jeg kan være stille med en person uten at det blir flaut / kjedelig, så liker jeg meg. Og kommer til å like personen også.

 

Noen fakta du vet om meg?

 Når jeg såg bildet av han BARSKE duden der, så bare MÅTTE jeg lage den der, for det ser jo ut som en svane da c: Og det er jo ikke så veldig barskt. KJEKKINGEN MIN.

Én kommentar

haha! ler! Enig i så mye :D

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?