Apeeee L sineee RRRRRR er klissete.

hei. Ehe. Jeg har farget håret. Svart og Lillarødt.

 

 

TAKK GUD FOR VARME JAKKER! Det er iskald idag. La meg sjekke temperatur måleren; okei. det er bare 3- , men det er sikkert  mye mere minus her inne. Sådetsåhhhhhhh.blææh.

Jeg spiser knekkebrød med ost og ketchup på. Ja.. jeg liker ketchup på ost. Og jeg er temmelig sikker på at du liker ketchup under smeltet ost. Vel dette er AKKURAT det samme. Bare at det ikke er smelta og så varmt at man svir av tungen.

 

I helgen har jeg vært i Trondheim, og... jeg er forbanna på spaceworld ... Vel, egentlig er det jo ikke demmers feil at det som var problemet med det forbarska headsettet kom på garantien, men LOL! Jeg kan da ikke for at pluggen er svak... Sånn... EKSTREMT svak. Jeg gjorde ikke en dritt. *sur*    ALDRI KJØP AKG!

 

mmmmh,,,  MOSTER M KJØPTE HEKKLESAKER TIL MEG SÅ NÅ: skal jeg hekkle ett  lappeteppe til jeg flytter på  hybel, ja, for alle skjønner meg om jeg sier; LAPPETEPPER ER DEN MEST KOSETE TEPPERASEN. DEN ER KJENT FOR SIN SØTE UTSTRÅLING OG FLINKE EVNE TIL Å TILPASSE SEG ALLE OMSTENDIGHETER. DEN ER VELDIG KOSETE OG LIKER Å KLEMME DEG.

Ja, derfor skal jeg lage meg lappeteppe. Update om dèt kommer senere en gang.

 

Ok, ikke bare hekkler jeg, men jeg strikker også. På ett skjerf. Lappeskjerf liker jeg å kalle det... det er hovedsaklig bare fordi jeg strikker inni alt garnet jeg finner. Ehe, skjerfet er ett garnspiser. Og det har allerede blitt lengre enn meg med hånden i været. Nå vet ikke jeg hvor lang arma mi er, men jeg vet at jeg er litt over 1.70. Og skjerfet skal bli dobbelt så langt. Ellernoidengata.

Å SÅ PENT JAH ehehehe. Neida. Men nå er det myeeeeeee lengre xD ler

 

 

OK SKOLE. hadebra
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?