WACOMB

Idag.. føler jeg bare MASSE tid, MANGE muligheter, DEILIG! YEAH! YEAH! YAEH!  YEAH!    Ok... klokka er 11.03 og jeg sitter på pcn... men... så snart mamma vokner, spiser vi frukost, drar til sentrum, gjør det vi skal.... veeeeent nå litt... husker jeg feil?! Sa mamma at vi skal til sentrum idag?! OMG! DA FÅR JEG MØTT

punkyfunky.blogg.no  & iingupingu.blogg.no !! :'DDOg ellers så hadde jeg en rar drøm som Asbjørg var med i. Vi var med på ett eller annet ungdomsarrangsjemang, og det var i ett gammelt hus  med maaaaange leiligheter, og jeg og Asbjørg havna såklaaaart på toppen, og vi gikk OPP og NED og OPP og NED... og det var masse kjekke gutter der.. men siden jeg ikke hadde ordna meg så måtte jeg gå rundt med en hånduk på hodet så ingen skulle se hvem jeg var, og for å virke mystisk... Så gikk jeg og Asbjørg og ordna oss og snakka om at jeg kom til å bli sikta for vår leieboers mord, og at jeg burde komme meg unna, enda det ikke var meg. Egentlig.. så er jeg ikke sikker på om det var mamma eller en leieboer som var død/drept. Uansett så sminka jeg meg forskjellig på hvert øye. Og plutselig var Asbjørg borte.. og så skulle jeg ned i  hagen og være med på hagepartygrillingsfesten.. men på veg ned, så såg jeg en fattig unge og satte meg med ungen på fanget og snakka med han og gråt sammen med han, og han var kanskje 3..4 år? Supersøt med fuzzy hair c:

Det var også noen kjæledyr med i drømmen.. og alt var bare kjempe rart.

Og se hvor mye jeg skrev om... en liten rar drøm. Som egentlig kunne blitt sagt som:

Jeg og Assa var på en plass med en fattig unge og kjekke gutter, hadde bada og sminka oss. Jeg var anklaget for drap.

 

JA OGSÅ VAR JEG I LONDON OG BLE KJENT MED EI KJEMPESØT JENTE SOM KJENTE TO KJEMPEKJEKKE GUTTER. Så da ble jeg glad xD Eneste problemet var at mobilen min var utladet så jeg fant ikke mamma. Men heldigvis kjørte bussen retur den ruta jeg hadde kjørt for å komme meg bort, så vi kjørte forbi den bar'en mamma var på. Også måtte jeg si ha det til de folka <\3 for ikke å miste mamma. daymn Frida... det var bare en drøm! du kunne da i det minste ha blitt sammen med de folkaaa.... grrr.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?