dårlig batteri. Litteratur.

Nå, har jeg var usosial, asosial, antisosial, ikke sosial, ikke tilstedeværende sosial, rett og slett ikke sosial siden Tirsdag. Og vil du vite hvorfor? Fordi jeg er en bokorm! Det har jeg alltid vært, men jeg trodde det var over nå, siden jeg nesten ikke har lest en eneste bok de siste årene, vel... natt til Mandag fullførte jeg nr. 12 i den onde greven. Tirsdag starta jeg på " Har det klikka for Lottie Biggs?" Ble ferdig med den på Onsdag og starta på " mot nordavinden" som jeg ble ferdig med idag. Jeg leser i pausene og i timene, og klarer ikke å legge de fra meg. Den ene boken etter den andre. Og så har jeg nå enda en bok.. "lukkertid"  Men nå har den boken temmelig høye krav å leve opp til. For jeg har vært litterært superheldig i det siste.

 Den onde greve er en bokserie som jeg vil tørre å si er den beste jeg noen gang har lest. Forfatteren utrykker seg på en slik ironisk morsom måte om tragiske ting og blir bare epic bra. Anbefales på det varmeste! Eneste som trekker den i bok nr. 12 er " som i denne sammenheng vil si...."   <- den setningen ble brukt for mye. Og det er ikke ille engang. Superflott!

 

En tåpelig flott bok om det å være fjortiss. wahahah den er bare genial. Personen som skrev dette kan ikke være langt unna alderen. Jeg mener.... hælledussan, kunne nesten ikke stemt bedre! Også den uformelle formen å skrive på ettersom det liksom er " en dagbok"  nei.. denne er ikke lett å forklare. Men det var som å lese en tåpelig tenåring (uten tidenes hjernekapasitet) utføre ett mesterverk i en skoleoppgave. Om ikke dette gir mening nå: vil det gi mening om du leser boken. høøhøøNydelig bok. Om hvordan to mennesker kommer til å snakke med hverandre gjennom en feilskriving i en mailadresse, og uten å vite hvordan de ser ut, blir det en sterk romantisk dynamikk mellom disse to ( Ja, en jente og en gutt... eller... dame og gutt 30/40 alderen)  De blir nesten gale etter hverandre. Haken er bare at hun er lykkelig gift med to barn som hører mannen til. Flott Fantastisk.... Trist bok...   Les den. Lov meg det. Om ikke stapper jeg den ned halsen på deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK?!?!?!?!??!?!??!? !!!!!!!!!!!!!!! D8<<<<<<<<

 

Surmann på sidelinjen hade.

Én kommentar

i will do!!!!

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?