Flere syke sjeler der ute?God, dårlig, eller syk morgen? Tell me.

 

Jeg har funnet ut at jeg er syk. Ganske syk. Slapp, vondt i hodet, iskald, sår og opphovna hals, og temmelig overbevist om en smule feber. Kjenner det på at jeg blir så varm innpå øynene.
Og vel.. det tror jeg kan være pga all vassinga i snø igår, i så godt som kun en teskjorte. ( Hadde en tynn, løs-strikket akryl jakke over, den er flink til å holde på varmen vettu ..... >_>)
Og når mann da holder på med rugby i ca 1 meter snø, i 45 min sååååå ... kan mann egentlig ikke forvente annet :D

pimp myspace - Gickr

 

Attpå til så............

sovna jeg på bussen, og vokna ikke før stoppestedet etter. Som gjorde at jeg måtte gå en ganske lang UGÅTT oppoverbakke med ca 1 meter dyp snø IGJEN. YAy me............................... glad jeg i det heletatt våknet.

Så kom jeg hjem og ble liggende å fryse i flere timer.Ganske bra tegning om jeg må få si det selv c:

 

 

To andre bilder jeg vil legge med :.. Det ble tre >_>

 

Den i midten er ikke ferdig, men hvilken liker du best? x3 ( Det var ting jeg tegnet for å illustrere snudøgnetfestivalen til gründercampen.

Okei. Nå trenger jeg:

  • te
  • tv
  • varmt pledd
  • soffa
  • stillhet ( bortsett fra en tvHeheh)
  • Musikk. Ny musikk. Gief
  • og legge meg

 

Ha en fin dag. Ikke bli syk.  MEGET ubehagelig.

 

Én kommentar

aww, ehehe , den siste var søt :'3

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?