Pcn min er ødelagt. HEI, SE HER DA DU :D

Har jeg sagt det?
Jeg har gått meg på ei glassdør idag : )  Samme glassdøra som jeg går gjennom minst 8 ganger om dagen.
Og ikke nok med det.. jeg gikk inni den TO ganger på rad. Idi3oot much? neh<3

Jeg har gjort en annen ting også. Som er for flau til å nevnes.

Jeg har en kul på størrelse med mount evverest i panna fordi jeg plutselig reiste meg opp KJEMPE brått i senga i natt. og jøss.. der hang det ei hylle som bare venta på å gi meg et slag i trynet... serr.. hva har jeg gjort deg? Var det ikke nok å spytte en cd spiller i hodet mitt her om natta? Eller.. det bildet som overasket meg i gårnatt? Vi må få fiksa disse problemene mellom oss :))

Ehh.. i natt ligger jeg på Bakk, derfor jeg kan blogge nå.. fordi jeg låner pcn til www.iingupingu.blogg.no  mens hun låner speilrefleksen min. Yedda.


Imorra skal vi på fjelltur. Jeg vurderer å gå å legge meg nå... Ble ikke noe av den trampolinehoppinga og filminga som vi planla.. nejnej..

Vel, ville bare vise litt livstegn fra meg :p


Ha en rettelig trygg natt. Sov med astronauthjelm. Eller en fiskebolleover hodet. ok`? fint. Glad i deg. Hadebra
NO PICTURE :D

4 kommentarer

fin blogg :)

dina marie

06.09.2010 kl.20:05

Så fin blogg du har! :D
fin blogg

Kristina

06.09.2010 kl.20:16

Hahahahalol, glassdør

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?