blåflekk på nesen.


Egentlig så ser det ut som en bjørnenese sier mamma. Så hun sier at
endelig så ble jeg Bamse Felina. ( Som jeg ville at alle skulle kalle meg før)
L                                                                O                                                               L
                    ikke at jeg aner ÅSSEN den havna der dah...ohwell. Deilig bilde. Jeg vet. Du behøver ikke å si det engang. 

Men uansett. Jeg PRØVER å få lasta opp del 2 av spørsmåls runden på youtube. Det failer.... men så hadde jeg en drøm om at jeg fikk til å laste den opp inatt, så jeg prøver enda en gang.  Den har nå lasta..... *sjekke*  .. 3% WOHO! det er ca 1% / 10min.  yahahhahahyyy!<3

2 kommentarer

Linda

18.07.2010 kl.15:59

Jeg klippet leppa mi en gang! På skolen! HAHAHAHAHAHAHA! DET ER LOL DET! :D

Linda

18.07.2010 kl.20:48

Hehehehehheheheheheheeeehehhe..!

jeg hadde en saks i penaluset den dagen, og jeg kan miste konsentrasjonen til tider. Det var ikke meningen å klippe meg selv, menjeg vimset med den forran nesa mi. De to som satt ved siden av meg holdt på å dø. Det verste var at det ikke stoppet å blø før tre kvarter senere. Da hentet ei annen venninne en isklump for å stoppe blødningen.

Haha. Jeg har opplevdd verre smerter, men det var jo ikke behagelig. Blodet strømmet jo til munnen. Blod er ikke såååååååå godt.

Og nei, jeg klippet ikke et hakk i selve leppa, men i huden liksom. Blødde som faen alikavell. xD

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?