mm&mf-trondheim-orkanger-rommetmitt.

1:  jeg er mobil løs
2: den 13. får jeg henta pcn fra rep
3: Ida har latt meg låne pcn hennes i to dager nå<3 ilu
4: men den har ikke inngang til minnebrikke, så det blir ikke noen bilder på dere fra turen.
5: Jeg har vært i Trondheim.

Jeg starter med å fortelle om Tr.heim turen:

Klokka 13/14 dro vi til Trondheim. Var fremme rundt 18.00. Nei, vi bor ikke så nærme Trondheim.
Vel, det var stappfullt på torget og vi prøvde å klemme oss gjennom mengden. Men så møtte jeg på en kompis og skillte meg med de andre ( Ingrun, Guro og Anne. De begjynner i 8kl. til høsten ) Jeg sa fra, og.. vel.. det skjedde vel ikke så mye mer.. HELT tilfeldig møtte jeg på Are, egenltig så pekte jeg på en butikk, men gjorde det på en litt rar måte, slik at det kunne se ut som om mann hilser, også ser jeg en fyr som går over gata som hilser tilbake, å jeg blir skikkelig flau.

Men så kommer fyren mot meg, å jeg ser etterhvert at det var Are. Han viste meg hvor bussplassen vi skulle ta tilbake var.

Veeel... jeg og Henrik møtte på en kompis av han, Daniel. Så dro vi til Mercur senteret å møtte på tre superawesome jenter.. sowwie, men jeg husker ikke navna deres ._.  også kom det en fyr til. Tror han het for Ragnar.. elns.

Yeah well.. tia gikk og konserten ble over.
Henrik dro, og jeg dro.. og.. JA !

da vi var på bussplassen ved prinsen <- (ellerno? )  så kom bussen etter en stund. Og masse folk kom løpende... MEN BUSSEN KJØRTE RETT FORBI! .. sånn 20 min senere kom det enda en buss. Den stoppa, og alle pressa på.. men ingen fikk ombord.. for bussen var full.. buss-sjåføren sa bare at det kom en buss om 20 min..

vel, jeg og Innz og Anne og Guro dro inn på Kinoen å kjøpte oss brus. Så gikk vi tilbake igjen.

Før vi dro til Asle tok vi oss en tur innom bunnpris og kjøpte noe godteri og monster,burn, battery.. osv.  ehm... Yeah..

JEG HADDE IKKE MED MEG PC, SÅKLART SIDEN JEG IKKE HAR. Så jeg låg på gulvet å lonet livet. Og til slutt sovnet jeg.   Dem hadde tegna å skrevet masse dritt på meg til jeg vokna x) hahaw, teitinger<3

Yeah, morgenen etter... stod opp.. 14 elns. Spiste frukost. Asle kom hjem fra jobb, spiste pizza. JA, RETT ETTER FRUKOST.

Pakka. Enda en tur innom bunnpris ( to monster og to electroshock ) å tok bussen hjem.Baki satt Oda å Fride, to i fra klassen til dem andre, så  Vi satte oss bakerst.. jeg liker ikke å sitte bakerst ;o  vel... det var utrolig nok to gutter forran oss, og noen av  jentene fant ut at å plage dem var det morsomste på jord. Gutta ble sure. Eller leie... x) Så jeg gav dem tyggis.


anywayz. Dem gikk av. Å jeg kom meg hjem. Folk var sure på meg. Og enda har jeg ikke snakka med noen av dem.

Dagen etterpå, dvs igår, dro jeg til Ida så snart jeg vokna. Og var dere hele dagen. Jeg fikk låne med meg pc'n hennes hjem <3  La meg 09.30 idag morres. Sov frem til 14.00 da Ida ringte. Så kom hu hit, så dro vi dit, så kom Heidi dit, så dro vi hit, så var mamma på bursdag, så kom Kim, så dro vi til aure, så dro vi til han, så dor jeg hjem, så sitter jeg her. :3

Fikk låne Ida sin pc idag også, ettersom hu skal ligge over til Oda å Fride.


Men om du lurer på hvorfor jeg ikke har mobil... det er litt innviklet.

Jeg og Ingrun har likens mobil.
Men laderen min er ødelagt.
Derfor har jeg mamma sin mobil.
Siden hun har kjøpt seg ny.
Også da Inna var her natta før tr.heim, fikk jeg låne laderen hennes, å lada opp min egen mobil.
(men jeg  tok med mamma sin også, som reserve, ettersom min mobil lader ut så fort)
Vel... da vi kom til Asle, fant Inna ut at hu hadde glemt igjen laderen..
og mobilen hennes hadde lada ut.
Så jeg lot henne låne mamma sin mobil.

Men hun la igjen sin egen OG mamma sin mobil hoss Asle.
Og min mobil  har ladet ut. Og jeg finner ikke laderen til Ingrun. FINT DET!

vel vel.. film time.

B>logg in peace. don't get drunk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?