Hjemme igjen ...

Og vettuhva?!

En kis på skype bare "jobber du på outland"  også viser det seg at han var der igår!  UTEN å si hei! Han bare sa "hade Frida" ellerno da han gikk ut... OG DET HØRTE JEG! men jeg trudde jeg hørte feil .-.  damn så surt. 

Og nå så er jeg jo hjemme. OK, kult........ Jeg vil til tr.heim igjen DDD::: . Kan jeg bo hoss noen der? :3 sånn resten av livet liksom ?! ^_^ 

 

JEG SAVNER OUTLAND!!! 

 

og idag kjøpte jeg meg noen småting der :3

En cyanide and happiness bok, masse pocky, oooog sånne supermario sopp tøffler :'D  De knirker <333

Ja, også en sånn stjerne greie godteri ting. ehehhe.

Jeg har hamstra pocky :3

 

ehm.. hva mer?! .. JO!  Kårhild kom med pizza, cola, youghurt, sjokoladebolle, mango OG baggasjen min.. OMG LIKSOM! så snillt!!

<3

 

Dessuten fikk jeg demmers rubik's kube :'D *happeh*  (hekta :c ) 

 

Jeg er så fornøyd med denne uka. Jeg kunne begjynne å grine av glede! Blogger mere senere, nå orker jeg ikke :c  

 


2 kommentarer

Outland er serriøst himmelen! De stengte den som var i Drammen ): Men det er ett sted her hvor de selger pocky for 9 kr ellerno >:3

en ensom panda....

16.06.2010 kl.09:35

1 up!

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?