Oppdatering: Bessøk av Tom, og div. andre ting.

Vel, nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er fordi pc'n ikke har funka siden forrige ukes Søndag.. ellernosånt... Eller kanskje var det sånn at jeg akkurat hadde rukket å blogge før pc'æn ble ødelagt.. I dunno.

Ivertfall, pc'n blæcka og jeg gikk å la meg rett etterpå, uten å sjekke om den funka eller whatsoever.
Dagen etterpå må ha vært.. en av de ...  mest... spennende dagene i mitt liv? Kanskje?  ..

Jo, altså.. Jeg fikk bessøk.. av Tom. Og gaah.. Jeg blir egentlig nervøs bare av å tenke på hvor nervøs jeg var fram til han kom. Jeg mener... de to siste timene på skolen klarte jeg ikke å sitte i ro. Jeg bare måtte opp å gå.. hoppe* på krykker.

Og da han ringte når jeg var på bussen.. seriøst.. værste følelsen jeg har kjent på lenge. ( Ikke i vond betydning altså! )
ooog,,, da jeg stod der å gjemte meg bak ytterdøra, mens Ida stod neppå veien og fikk taxin til å stoppe.. og han brukte så sinsykt lang tid på å komme seg ut, jeg begjynte  å lure på om han kom til å  kjøre videre n__n

Også kom han uuuuut... og kom opp, og inn i vindfanget,,, og jeg klarte ikke å si ett eneste ord.. eller kanskje jeg gjorde det? Jeg husker faktisk ikke.. Vel.. 

Annet enn det sååå... Da jeg først klarte å komme meg ut fra kjøkkenet og sette meg ned sammen med dem ( som foresten var på pc og iPhone) leste jeg i en bibel, og ble veldig kristen. Og,, yeah,, jeg var sinsykt sinna på foten min den dagen, den ødela ganske mye, og jeg var temmelig rastløssssssssss.

Jo, såå,,ble klokka halv 9 og mamma kom og henta meg,, ( nevnte jeg at vi var til Ida den dagen ? Og ikke hoss meg?) Vel.. jeg og Tom gikk ut.

Men så ville jeg ikke at han skulle draaa.. så han ble med meg hjem. >.>
Ehm, sååå... lagde mamma pizza til oss. Og så ville hun sitte alene å se på TV. For jeg skal ikke nevne at hun satt å så på the barchelor <- eller hvordan det skrives, for hun syntest det var pinlig.

Så vi måtte gå innpå rommet mitt ( FLAUT!) heldigvis hadde mamma rydda rommet mitt den dagen ( Det er ikke normalt at mamma rydder rommet mitt,, engangstilfelle..)
Og tidligere den dagen hadde jeg hatt ett vegg til vegg teppe av klær innpå rommet mitt. Såeh..

Klokka sent ... veeeeeldig sent dro han... Trist .-. Fikk ikke sagt ordentlig hade engang! D:

Vel.. vi fant også ut at pc'n min ikke funka,, eller.. skjermen funker ikke,.. . Mobilen min fungerer heller ikke... idioti!


Og annet enn deeet... jeg er sinsykt utålmodig til å få tatt av denne "gips" greia..

Oooog,, jeg skal til byn imorra, for å få levert inn pc'n min

Og muligens mobilen også.. ( den gjør meg gal, og jeg holder på å ta over mobilen til mamma, hvilket hun ikke liker,,XD)

Jo, å nå sitter jeg på skolen. Vi har multimedia, og idag holder vi altså på med blogger.  De viser frem blogger på storskjermen, og jeg priser Gud for at min ikke er der!

Ellers.. ha en fin dag. Bildet over er usynlig. :3
Blogg in peace.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?