Bunad.

Igår:

Jeg dro hjem fra skolen i førstetimen. Fikk bestilt en time til Legen klokka 14.15
Så ringte de folka som hadde bunaden min. Den var ferdig.
Men vi har så fullt opp HELE uka, så dermed måtte vi dra dit i rett etter legebeessøket... eller dvs, først kjørte vi ned til coop, så hadde mamma glemt av all kontoinformasjonen min i en pose hjemme. Kjørte hjem, prøvde å ringe coop, men det gikk ikke an, kjørte tilbake fikk ordna med pengene. Og så kjørte vi hjem enda en gang, bare att da kjørte vi rett forbi og videre inn til ferga.

Hu dama som styrte med bunadene kom 18.00  vi kom 17.58. ( Hun måtte jobbe overtid ellerno, snille dama.
Vel jeg fikk prøvd, betalt og tatt med meg bunaden.

Dessuten holder de på å avvikle helsekost foretningen borti der D:!!!  Siste dag det er åpent er nå på fredag.

Vel.. og ja! Før vi gikk inn mista jeg ned en uåpna imsdal flaske, som trilla unnder bilen ( men var for slapp til å si fra om det )  og når vi kom tilbake så såg jeg under og rundt bilen, men hvor var flaska? Ikke under eller rundt bilen. Flaska var borte i løselufta! Helt borte! ... morsomt.

Også satt jeg og gnomsa sjokkolaaadeee, det var godt. Og ellers så sov jeg. Kom hjem rundt 22. etter å ha vært hoss mormor og sammenligna og vist fram bunaden. Pugga på en rle prøve og spiste smakløs og kjedelig mat.


Så stupte jeg i seng.

Og nevnte jeg at jeg mista stemmen når jeg var på veg hjem fra mormor og morfar?! Den er fremdeles borte.

Kos dere på skolen eller jobben eller whateva idag!


sorry for ikkerotert bilde.. men hodet ditt er sikkert ganske roterbart. Men om du ikke helt vet hvordan du kan få til å snu på hodet, setter du pc'n ved sengekanten å legger deg ned på senga og ser på skjermen. Om hele bildet kommer oppned  har du gjort det feil. Da må du legge deg motsatt veg. Jepp.


ehja. Noe sånt.... kanskje..... HOKAAAAiiiii >.>


Hadebra

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?