NO TITLE.

Jeg blogger. Om jeg får sagt det jeg har på hjertet uten å røpe for mye vet jeg ikke. Men jeg holder på å eksplodere av følelser så derfor må jeg skrive.

Jeg skriver visst nesten bare blogg for å få ut følelser, selvom jeg ikke skriver ut dem. Og dermed hjelper det ikke, men ivertfall har jeg blogget. Så da er det jo en grei ting.

Jeg sitter i dobbelsenga mi, når jeg puster er det som ett meget grovt sandpapir gnisses mot halsen. Samtidig som jeg har den utrolig irriterende følelsen av ikke å få puste samtidig som jeg er tett i nesen. Skulle tro jeg ikke hadde noen nese. Kjennes ut som om jeg aldri skal kunne klare å puste gjennom den igjen. At det bare er en blindveg.

Også.. Ingrun var her, men nå er hun ikke her. Jeg elsker Ingrun.
Og på fredag skal vi til by'n. Jeg elsker Asbjørg, og håper jeg får møtt henne.. selvom jeg tviler litt.

Mamma kom tilbake fra mm&mf nå. Så jeg må avslutte. Og legge meg. Natta.
Og jeg låner mobilen til Ingrun inatt! hahaw.

OGSÅ FIKK JEG EN SLEM SÅNN...( ikke binders men... ikke sikkerhets nål heller... men sånn som jeg har i munnen neom her) I LÅRET! DET VAR SINSYKT VONDT!!! ... ( det heter ikke donut heller... hmm e.e)I HAZ DE MAD AYE!


blogg in peace

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?