Frisører

Jeg liker ikke å være hoss frisøren. Det er ingen andre enn meg selv jeg stoler vekk håret mitt til. Å nå har jeg vel gjort tabben igjen. Jeg har bare bedt om en stuss og endt med hår som når meg til skuldrene.Jaja, en kan ikke si jeg ikke trengte det. Det såg ut som om jeg hadde satt på extentions, som var slitt, ellerno.  Ikke særlig flatterende. Og mamma er superduper fornøyd. Ja, det er hun... Hun mener det er pent å alt sånt, mens jeg mener det er 100 ganger altfor kort ;o

Hva syns du `?Så altså. Frisøren min var mega grei og alt sånt, men jeg skulle ønske det ikke ble så altfor kort ..vel, som sagt; det trengtest.

4 kommentarer

Syns du ble fin jeg : )<3
dr ble fint! :3
Haha, Ingrun<3

asbjørg b schanke

27.04.2010 kl.20:25

syns du e kjempefin vennen <3 lurer på hvordan det er med krøller :*

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?