Betente Mandler

Og da mener jeg ikke nøtte mandler, men hals mandler.  Jeg ser rett og slett ut som en giraff uten hals.

Så meningen var at jeg skulle ta bilder idag, MEN vi fikk utsatt det til 7.. eller var det 6 ?! anywayz. Sitter her hjemme med mest sansynlig betente mandler, vondt i huet ( men hører likevell på <3 musikk)  og spiser nok en porsjon ( HAHA ! Jeg skrev persjon først >B]  )  med puffa ris. Jeg har ikke særlig lyst til å spise med, men ok!. Hjemme alene ( HJERTE HJERTE!!!) Mamma er til mormor og morfar. Jeg og viiiiL .. men orker ikke ._. Jeg burde gjøre lekser. Samfunsfag lekser. Skal bare skrive ferdig dette innlegget om ingenting ^_^ 

* ta en teskei med puffaris* Ja, jeg liker å spise med teskei istede for skei.
* gå å hente mere melk* tomt D:
* ta av mamma sin melk* Den er ikke god :c

Ok, vel. For å snakke om noe litt mere saklig.......... Satt sitter her ved min side og bare er søtpus. Han er den søteste pusen iverden, og... * tenke på å sette inn han i ett bilde av meg, komme på en gammel piczo side, HAAH! HUSKER DERE PICZO?!?!? søke opp siden*  OMFG!!!! Det funka, den finns enda. OMG! *skjemmes* Men, jeg var jo seffølgelig bare femte klassing og dette var den første, tror jeg. Jeg har lagd sånn ca. 5 eller 7 piczo sider.. men husker ikke navnet på de andre. : P Bare passord og brukernavn på det ene XD ( om du ble nyskjerrig på hvordan den jeg kom på ser ut : www.agent003.piczo.com <- er ikke jeg modig som legger den ut ?! :'D )

Jo, men det var ingen bilder av Satt der stakkar... JEG SKAL FINNE ETT BILDE! >:C  eller ikke.

* glemme seg helt fordi jeg leste stilen på den gamle bloggen min*

Jeg gir opp.

Må gjøre lekser.

Så ett lite selvdigger bilde:

lite, og det ser ut som meg.

Blogg in peace

Én kommentar

asbjørg b schanke

27.04.2010 kl.09:17

naw

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?