Jeg er sinsykt lite aktiv,

men får stadig vekk ideèr om hva jeg kan blogge om.. jaja.

ADVARSEL!: høstlufta er farlig.

Jeg og Aiolos var ute igår kveld, i max 15 min. Og så kommer jeg inn igjen og leser på prøve, og først kjente jeg bare litt ubehag baki halsen. Mens nå så er det så opphovna at det er vanskelig å puste, vondt og snakke, og så å si umulig og svelge. Jeg får rett og slett klaustrofobi.

Dermed var ikke mat det første jeg ønska meg, men endte med å spise puffa ris og melk med sukker på. En meget energirik frukost. Jeg kommer til å sovne på skolen...

Også skal jeg attpåtil ta bilder idag. Jeg HATER og bli tatt bilder av. Bare tanken av å bli tatt bilder av, og stille seg opp forran at kamera og gjøre seg til gjør meg kvalm. For jeg har absoultt en super dag i dag ettersom jeg også blir tvunget til frisøren. JEG LIKER IKKE FRISØRER! De sier " skal bare stusse av sånn ca. sånn her mye" og viser frem 1 mm eller 2.  Og resultatet er Mahatma Ghandi. Yay! Det er så morro å bli tvunget til ting altså. Sånn som å spise.  Men ivertfall, jeg kommer til å be på mine knær for bare en hårkur, og om ikke det funker tar jeg med meg saksa å stikker av.

Men for at jeg ikke skal virke som en totalt, LIKER IKKE person, skal jeg skrive noen ting jeg liker;
 1. store varrme jakker
 2. kloggs
 3. sol
 4. varme aslfalt veger.
 5. Svaberg
 6. Sommerfugler
 7. flyplasser
 8. Oslo
 9. Snegler.
 10. melk
 11. musikk
 12. Asbjørg
 13. Ingrun
 14. Trær.

osv osv osv. Men jeg er i altfor dårlig humør til å tenke på flere ting jeg liker og er glad i. Så det....
 
Nå er klokka altfor mye og jeg må gå å pakke sekken.

3 kommentarer

og vi liker deg vet du! liker DEG <3

moster I

27.04.2010 kl.00:25

Høstlufta??? :):)
Æsj'ja, jeg skriver hele tiden høstluft T_T Hjerne på sykepermisjon.

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?