I am back.

HALLA BLOGGEN!

..


lol, neida. 

Jeg blir litt frustrert når folk skriver sånn, for.. verken jeg eller du er noen blogg!

Anyways, .... I'M BACK!!!! Tror jeg. Jeg vet jeg ikke har blogga på en stund, men pc'n min er ødelagt. Så den er levert inn. Ogsååååå fikk jeg en sånn awesome låne pc :'D    bilde her

Jeg er bare så  happy, men samtidig utrolig forvirret. Først det brae.

Igår da, når jeg var i byen. Og akkurat hadde kommet meg ut fra expert MED EN LÅNE PC I EN POSE I HÅNDEN, så gikk jeg ned til bussplassen for å rekke bussen som ASBJØRG satt på. Så satt vi sammen på bussen. Og på ferga så møtte jeg på mamma. Og såååå.. tok vi bussen videre. Hjem til Asbjørg, hvor jeg SKYNTA meg og lade opp pc'n, ( datagale meg) og var mega happy... men der fikk jeg ikke lang tid, nei, for vi skulle på grendakveld. Det var koselig, fordi jeg var sammen med Innz, og Assz, Uten dem ville det nok blitt ekstremt kjedelig. Vi spiste sodd, og var ute, og var inne, og ute, og spiste NOM NOM kake, ogsåååå var det lodd trekning eller whatever det heter. Og så dro alle sammen. Da var klokka ni, og jeg og Asbjørg hadde snakka i strekk i en time. ( Det husker jeg fordi jeg såg at klokka var 21.11 og var skikkelig stressa på at vi måtte være her enda lengre)  Jo, så dro alle sammen, til og med Innz, hun fikk sitte på med noen. Jeg og Assz ble igjen. Først så holdt vi hender og skulle prøve å klappe sammen en haug med stoler med hver vår hånd. Det funka når vi hadde en fot vi kunne  bruke.  Så når alle stolene var samla gikk vi opp i trappa og satt der og snakka ( Legg merke til at jeg og Assz snakka mens vi samla stoler også, det var derfor vi fant det besst og gå opp i trappa).  Da det hadde gått enda en time, og klokka var 23, dro vi hjem. Til moster I.... JA! holdte på å glemme at da vi satte oss i bilen ringte Ingrun, hun hadde akkurat kommet seg hjem, fordi en eldre mann som hadde vært på grendakvelden, hadde fått hjerte problemer fordi han rygga feil veg, ellerno, så ambulanse og masse trist hadde kommet.

Jeg håper det går bra med han!!

Så snakka jeg meg forskjellige folk på msn, og så gikk jeg og såg på avatar for andre gang, og spiste pizza og godteri. Låg sammenklistra Asb, Inz og jeg.. jeg elsker dere. Men siden jeg var så trøtt gikk jeg og la meg, og litt etter kom Inz. Hun heller hadde ikke sett ferdig filmen. Og guess what!! Jeg vokna 09.18 idag n_n  Ooog.. måtte bare blogge fordi jeg ikke har blogga på år og dag.random bilde jeg fant på låne pc'n. Hvem er disse daa?Og det triste... vel, jeg har følelsen av å bli revet i to.blogg in peace.

Én kommentar

Kristin

24.04.2010 kl.12:22

aheaheaheah, jokpok å dem jo ;b på bilde XD

Skriv en ny kommentar

Kane Enak

Kane Enak

17, Kristiansund

Du er en tørr papirlapp fra Bergen. Seriøst om meg? Jeg vet ikke... folk sier jeg kommer til å gjøre noe stort her i livet, men bare det å leve er stort. For en dame som vasker i en butikk, gjør noe stort for de som går der, de slipper å gå og vandre i skitt, og ekle lukter (andre enn de som kommer fra varene) så da burde vi takke denne damen. Men vil det da si, at jeg egentlig bare kommer til å bli vaskedame?